Neste konsert

Tidligere konserter  -  Live opptak  -  Plakater

Neste konsert lot lenge vente på seg grunnet koronaen. Drivkraften inn i 2021 var øvelsene i vakre Frogner kirke og Zoom-øvelser på nettet. Allerede 6. juni stilte koret opp til flere pop-up konserter i Frognerparken i Oslo, og fra høsten var koret i vanlig drift igjen, med et gledelig jevnt tilsig av nye medlemmer gjennom terminen. En vellykket adventskonsert avsluttet første halvdel av konsertåret 2021-22 (se nederst på siden). 18. januar startet koret opp igjen etter nye retningslinjer for korøvelser innendørs.

Vårkonserten 24. april 2022 - PAX handlet om Håp og Fred.  Konsertens røde tråd var tekstene Ubi caritas og Ave verum, med sine vakre tonefølger fra hele musikkhistorien. Felles for dem var varmen, skjønnheten og troen på fred blant menneskene.
Mer om konserten finner du her.

Forrige konsert

Adventskonserten, ‘Lys i mørket’. Frogner kammerkor under ledelse av sin dirigent, Inger Øvrebø Uberg, som også virket som solist sammen med Tove Træsdal, akkompagnert av Kristoffer Myre Eng på orgel og klaver, sang julen inn i Frogner kirke, søndag 5. desember.

På programmet sto kjente julesanger og kjente juleperler fra den klassiske musikken samt meditativ musikk av Ola Gjeilo og Karl Jenkins. Alt tilpasset ventetiden før jul. Med tanke på at vårt publikum skulle få muligheten til å ta del, var fellessangene et virkningsfullt innslag i denne konserten.

Utdrag fra konserten: Julemotett av Eyvind Alnæs, med Inger Øvrebø Uberg som solist.